Ara

Hutbe Okumada il 1.si olan öğrencilerimizden Mikail YÜCEL'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda Öğrencimizi yetiştiren öğretmenimiz Yunus Emre ERDOĞAN'a, öğrencimizin ailesine ve sınıf rehber öğretmeni Şeyma Karakaya'ya teşekkür ederiz.

Ara

Genç Bilaller güzel ezan okumada İl birincisi olan öğrencimiz Nihat SEVİNÇİ , ailesini, sınıf öğretmeni Neslihan Alkan, meslek derslerinden Zehra Okuyar ve Erkan Karancı hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Bu hafta yapılan bilek güreşi müsabakalarında kız ve erkek takımımız bir çok başarıya imza atarak bizleri gururlandırdılar. Mardin’de yapılacak bölge müsabakalarında da  okulumuzu temsil etmeye devam edecekler. Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz. Her daim yanlarında olarak destek vermeye onlar için çabalamaya devam edeceğiz

Ara

Okulumuzda Kudüsü anmak Filistindeki zulmü duyurmak adına Kudüs programı yapıldı.

Ara

Okulumuzda ortaokul öğrencilerimizle beraber fidan dikme etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuzda tüm öğretmenlerin katılımıyla öğretmenler günü kutlaması yapıldı. Van valisi sn. Ozan BALCI'nın öğrenenler için göndermiş olduğu hediyeler Okul Müdürümüz Osman ATABAY tarafından öğretmenlerimize  takdim edildi.

Eyl

24 Eylül Pazar günü velilerimizin katılımıyla veli toplantısı düzenlendi.

Eyl

Oryantasyon çalışmaları kapsamında okul müdürümüz Osman ATABAY, okul rehber öğretmenimiz Burhanettin GÜLAÇAR, ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla 9. sınıflara yönelik liseye uyum ile ilgili bilgilendirme ve motivasyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı Okul Kurul Toplantısı Okul Müdürü Osman ATABAY başkanlığında öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerine pandemi sürecinde dünyada uzaktan eğitim kapsamında uygulanan faaliyetler anlatıldı. Ülkelerin eğitim sistemlerinde uygulanan uzaktan eğitimde uygulanan farklı program, materyal, yazılım vb. unsurlar anlatılarak öğrenciler bilgilendirildi.

Nis

15.04.2021 tarihinde okulumuz öğretmen ve yöneticilerine yönelik "21. yüzyılda öğretmenlik becerileri ve eğitimde yeni yaklaşımlar" konulu Zoom üzerinden toplantı düzenlendi ve sunum yapıldı.  Öğretmen ve yöneticilerimizin katılımıyla 21. yüzyılda öğretmenlik becerileri ve eğitimde yeni yaklaşımlar üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.