Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi

kevenli afad konutları
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak ve Milli Eğitim Bakanlığınca açılan orta öğretim sistemi içinde, hem mesleğe, hem yüksek öğretime hazırlayıcı programlar uygulayan öğretim kurumlarıdır.
Misyon
Milli ve manevi değerlerine sahip bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş onurlu bir gençlik yetiştirmektir.
08:00-14.55
Merkezi Isınma Sistemli ( Doğalgazlı )
Ulaşım
İpekyolu merkezden kevenli dolmuş ve belediye otobüsleri okulumuzun yanından geçmektedirler.
Kevenli afad konutları yerleşkesinde
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İpekyolu İlçe Merkezi´ne 10 dakika Büyükşehir Belediye Merkezi´ne 15 dakika uzaklıktadır.